Diensten

Training Tweaks levert maatwerk!

Een workshop, individuele begeleiding of een hardlooptrainersopleiding behoort tot de mogelijkheden. De onderstaande diensten biedt Wouter op basis van nauw contact, veel feedback over en weer en zo goed mogelijk aangepast op de prive situatie o, vastgelegd om optimaal resultaat te kunnen boeken op het gebied van trainingsleer, voeding of coaching!


Individuele begeleiding

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding op het gebied van training en voeding? Met behulp van TrainingPeaks kunnen wij jouw ontwikkeling goed monitoren en hebben we een extra hulpmiddel om intensief contact te hebben. Sporten met plezier staat voorop, kort gevolgd door efficiënt en met een doel trainen.


Workshop

Wil jij je kennis en kunde bijschaven? Ik biedt interactieve workshops over trainingsleer, voeding en coaching voor professional, coach en sporter. Mijn doel is om de deelnemer naar huis te laten gaan met direct een praktische toepassing en tegelijkertijd iets om op langere termijn mee aan de slag te kunnen gaan.


Opleiding tot hardlooptrainer

Samen met Running Holland bied ik een door de atletiekunie geaccrediteerde opleiding aan tot hardlooptrainer. Wij richten ons op een sterk theoretisch fundament om dat direct in de praktijk toe te kunnen passen. Zo leer je goede oefeningen bedenken op basis van de anatomie van het lichaan, techniek training geven om de loopstijl te verbeteren en krijg je handvatten voor het bouwen van een trainingsschema.


Triathlon

Coaching, training en clinics om de eerste handvatten van triathlon te krijgen of om jouw wisselskills te verbeteren. Samen met de Amsterdamse Triathlons bied ik wisselclinics om kennis en kunde in de wisselzone te vergroten. Daarnaast verzorg ik samen met Young Fokker Start2Tri clinics aan bedrijven.


Techniektraining

Ben jij op zoek naar een individuele hardlooptraining? Met mijn kennis en ervaring vanuit de sportpraktijk, de bewegingswetenschappen, de fysiotherapie, het onderwijs én een opleiding tot hardlooptrainer bied ik jou drie verschillende varianten om te werken aan techniek om blessures te voorkomen en sneller te worden.