Fietsend Colombia ervaren!

Smartpaddle & video project selectie Dolfijn triathlon
January 10, 2020
Met meer dan 1000 Colombianen Bogotá uitfietsen!
February 10, 2020

Fietsend Colombia ervaren!

Het triathlonseizoen komt dichterbij maar de dagen zijn hier in Nederland nog kort, koud en nat. Voor mij reden om aan mijn conditie te werken in mooi vakantieland, Colombia. Van donderdag 23 januari t/m 6 februari ben ik in het buitenland. Ik ben gewoon bereikbaar, maar misschien minder snel. Overdag zit ik op de fiets en ‘s avonds open ik mijn laptop!

Vorig jaar in Thailand een schitterende ronde gefietst, hier vind je de strava files!

A-specifiek werken richting het seizoen

Op dit moment in het seizoen is het nog niet nodig om trainingen te doen die erg lijken op de wedstrijdsituatie. Met lange duurritten en flinke hoogtemeters lijkt het ook zeker niet op Eredivisie triathlon, mountainbike events en crosstriathlon. Toch is het een prima trainingsprikkel om vanuit een aspecifieke trainingsprikkel tijdens de vakantie steeds meer richting specifieke prikkels na de ‘vakantie’ te gaan.

Noem je dat vakantie!?

Ik noem het vakantie, en geen twee weken trainen. Wat mij betreft een zeer leuke en goede manier om in de Nederlandse winter fit te raken als je houdt van buitenlands avontuur. Benieuwd wat we gaan doen? Met 10 man een rondje Bogota, Medellin, Salento en weer terug naar Bogota: een mooie manier om een deel van Colombia te ontdekken!

Nieuw ideetje

Met al een derde keer een fietsvakantie te organiseren met mijn broer zit ik te denken aan het organiseren van een ‘triathlonvakantie’. Wat staat er voorop? Een land ontdekken, van A naar B gaan, culturele activiteiten! Hoe gaan we dat realiseren? Zwemmend, fietsend en lopend. Heb je goede ideeën of wil je met mij sparren? Stuur mij een bericht!

Tot snel of op het internet! Wouter

PS. Al eerder trainingsvragen en ik reageer niet snel genoeg? Young, mijn collega, staat voor je klaar!

Comments are closed.