Marathon begeleiding

In een samenwerking tussen Training Tweaks en FysioBosbaan bieden wij ieder half jaar een volledig begeleid traject aan voor de voorjaars- of najaarsmarathons.

Tussen de 3 en 5 maanden voor aanvang tot de start van jouw marathon gaan wij er samen alles voor doen om jou zo goed mogelijk bij de start van een marathon te krijgen. Dit betekent de start rond de jaarwisseling (in overleg) richting een voorjaarsmarathon en rond juni richting een najaarsmarathon. Voor een prijs van 600,- word jij volledig begeleid.

Tijdens deze periode zullen we de verschillende benodigdheden voor een succesvolle marathon aanpakken. De aanpak zal helemaal persoonlijk worden afgestemd met jouw doelen. We kijken eerst naar jouw uitgangspositie om vervolgens het traject in te vullen. Daar kun je denken aan jouw fitheid, trainingsmogelijkheden, wekelijkse looptraining bij de vereniging of andere sportieve activiteiten.

Het ingangsniveau maakt niet uit. Dus of je nu je eerste marathon gaat lopen of een mooi PR wilt lopen, alles is mogelijk. Tijdens deze periode zullen wij aan de slag gaan met jouw fitheid, belasting/belastbaarheid, looptechniek, voeding en racestrategie. Het trainingsschema zal door een trainer worden gemaakt per individu aan de hand van een inspanningstest en er zal continue communicatie zijn tussen atleet en trainer. Ook is dit een kans om samen te trainen met andere lopers die ook voor een marathon in het voorjaar gaan lopen. Daarnaast worden er verschillende clinics georganiseerd over onder andere voeding en blessurepreventie. Samen zorgen wij ervoor dat jij jouw doel gaat halen in de marathon.

De kick-off van het traject zal plaatsvinden bij FysioBosbaan, gelegen aan de Bosbaan en het Amsterdamse Bos.

Marathon trainingsbegeleiding

600incl. BTW

  • Intake & inspanningstest
  • Persoonlijk trainingsschema in Trainingpeaks
  • Continue communicatie via telefoon, mail en Trainingpeaks
  • 3 verdiepende clinics i.c.m. technische groepstraining
  • Race- & voedingsplan marathon

WhatsApp Image 2021-11-08 at 15.28.33

De trainersDe kracht van dit project zit ook in de samenwerking tussen de verschillende trainers om jou verder te helpen richting de marathon. Iedere trainer zal zijn expertise op het gebied van looptechniek en essentiële onderdelen richting een marathon terug laten komen.

Bas van der Valk
Hardlooptrainer, fysiotherapeut & eigenaar Fysiobosbaan

David Kampman
Hardlooptrainer & bewegingswetenschapper

Morena Stevens
Hardlooptrainster, fysiotherapeut & bewegingswetenschapper

Matthijs Schakel
Hardlooptrainer, fysiotherapeut & bewegingswetenschapper

Young Fokker
Hardlooptrainer & fysiotherapeut

Wouter Dijkshoorn
Hardlooptrainer, fysiotherapeut, bewegingswetenschapper & eigenaar Training Tweaks