Samenwerking met Training Tweaks

Wij werken graag samen met partners om verder te komen in het bereiken van de sportwereld over trainingsleer, voeding en coaching. Met de onderstaande partners wordt een samenwerking op verschillende manieren aangegaan met als doel elkaar te kunnen helpen. Heb jij een goed idee om verder samen te werken, neem dan contact met ons op!

Triathlon

Dutch Triathlon Series

DTS organiseert vier wedstrijden op unieke locaties in Nederland. De triathlons van DTS zijn populair bij atleten van alle niveaus, van beginners tot de nationale top. De huidige wedstrijdlocaties zijn Haarlemmermeerpolder, Zandvoort circuit, Ouderkerk en de Bosbaan in Amstelveen.

De samenwerking berust op het organiseren van triathlon trainingen en clinics als voorbereiding op de evenementen. Voor iedere wedstrijd organiseren we een wisselclinic op locatie. Daarnaast richten we ons op triathlon specifieke vaardigheden binnen en buiten de wisselzone tijdens onze triathlon trainingen. Dit is een zeer goede voorbereiding op de triathlon die komen gaat. Bij het inschrijven voor het evenement kan je je aanmelden voor één of meer trainingen en clinics.

Ook hier vind je een overzicht van de trainingen in samenwerking met DTS.

Amsterdamse Sportunie

Amsterdamse Sportunie '11 is een unie wat zich inzet op het samen trainen gericht op triathlon, hardlopen, fietsen, zwemmen en roeien. De leden van de de ASU '11 kunnen aansluiten bij de triathlon trainingen van Training Tweaks. Wouter is zelf ook lid bij de ASU '11, omdat er regelmatig leuke evenementen worden georganiseerd waar plezier en sportieve uitdaging voorop staan. Tevens komt de ASU '11 in de teamcompetitie van de triathlonsport uit.

Triathlonvereniging de Dolfijn 

De Dolfijn heeft als vereniging een groot aanbod in zwemtrainingen. Daarnaast worden ook fiets- en looptrainingen verzorgd. Namens Training Tweaks bieden bij de triathlon specifieke trainingen aan voor de vereniging. Daarnaast ontvangen leden een korting op de trainingsbegeleiding bij ons. Tot slot verzorgen we workshops voor de vereniging over training, wedstrijden en voeding. 

CROSSTRINL

CrossTriNL is een initiatief in het stimuleren van de cross triathlon sport in Nederland. Door gezamenlijke initiatieven als cross triathlon kalender, trainingen, clinics, informatieavonden en een gemeenschappelijk platform om samen kennis te delen en af te spreken (voor wedstrijden) hopen wij de cross triathlon sport bekender te maken voor elkaar. Deze samenwerking wordt gevormd door de liefhebbers Casper van de Kamp, Mark Waaijenber, Ralph van Dijk en Wouter Dijkshoorn. Ga jij mee op een cross triathlon avontuur?

TriathlonVeters.nl

TriathlonVeters.nl is dé webshop gespecialiseerd in triathlon veters. Een snelle wissel tijdens een triathlon (of duathlon) kan een wedstrijd maken of breken. Met deze snelle veters ben je goed voorbereid. TriathlonVeters.nl verkoopt zowel elastieken veters als snelsluiters, geschikt voor lange en korte afstanden. Go fast or go home!

Deze veters zijn ook bij de triathlon trainingen van Training Tweaks in de zomermaanden te verkrijgen.

Protecto Toe Covers

Warm en droge tenen bij het fietsen tijdens het voorjaar, zomer, najaar en een zachte winter. Deze Toe Covers geven voldoende bescherming tegen kou en vocht. Daarnaast blijft het in- en uitklikken erg soepel. Ideaal voor triathlons waarbij je zonder sokken met natte voeten op de fiets springt!

Athlete SportsWorld

Op zoek naar een wetsuit, sportvoeding of ander materiaal in Amsterdam? Athlete SportsWorld geeft advies op maat. Je kunt langskomen in de showroom om te overleggen en direct jouw materiaal en voeding aan te schaffen. Met diverse wetsuittestdagen kun je je nieuwe wetsuit eerst proberen. Met voeding is er een divers aanbod zodat je verschillende producten kunt proberen voordat je weet wat jou goed smaakt.

Training Tweaks atleten krijgen 10% korting op producten.

Hardlopen, fysiotherapie en meer

Running Holland

Running Holland is de hardloopschool van Amsterdam. Met een groot klantenbestand worden tal van trainingen verzorgd op ieder niveau, op verschillende locaties en met verschillende doelen.

Daarnaast verzorgen we samen de opleiding tot hardlooptrainer. We leiden nieuwe trainers of huidige trainers met een wens tot verdieping op tot niveau 3 hardlooptrainers die op de baan en het park of bos uit de voeten kunnen. De opleiding is gericht op duurlopers, van 5k tot de marathon en verder. Naast de volledige opleidingen bieden we ook modules aan als bijscholing of verdieping.

Kijk hier op deze website of op www.runningholland.nl voor meer informatie.Amstelfysio

Amstelfysio is de fysiotherapiepraktijk waar wij mee samenwerken. Ze zijn gericht op duursport en kijken samen met de sporter naar hoe je weer zo snel mogelijk de sport kan uitoefenen. Daardoor zijn de fysiotherapie behandelingen gericht op het verhelpen van de oorzaak zonder te veel invloed te hebben het op trainingsplan. Je kunt altijd snel terecht via ons en we hebben onderling contact voor werkoverleg als jij als sporter daar akkoord voor geeft.

Daarnaast maken zij specifieke (kracht)programma's om jouw sportbeoefening te ondersteunen en verbeteren. Dit doen ze aan de hand van een performance test. Hiermee worden specifieke oefeningen, gericht op de grondmotorische eigenschappen, samengesteld met als doel goed belastbaar te zijn voor de sport die je beoefent.

BEAT Expeditions

BEAT Expeditions faciliteert unieke sportuitdagingen in de natuur. Dit kan een marathon zijn op ijs, het beklimmen van de hoogste berg in Europa of een wielrenwedstrijd van 500km door Noorwegen. BEAT Expeditions neemt alle zorgen uit handen faciliteert een all-inclusive reis naar de sportuitdagingen en combineert dat met een uitgebreid voorbereidingsprogramma waardoor deelnemers worden uitgedaagd het maximale uit zichzelf te halen. Voor deze voorbereidingsprogramma's werkt BEAT Expeditions met professionele coaches op het gebied van voeding en performance. De coaching op het gebied van fietsen verzorgt TrainingTweaks voor BEAT Expeditions en zo werken we samen aan een unieke sportervaring voor deelnemers.

Science in Training

Science in Training is in 2014 opgericht door Guido Vroemen. Het is ontstaan vanuit de gedachte iedere duursporter zijn/haar meest optimale vorm van trainingsbegeleiding en coaching te kunnen geven. Door het bundelen van de krachten van diverse toptrainers en coaches is er een groep ontstaan met veel ervaring en expertise. Wij hebben niet alleen kennis op het gebied van trainingsleer en coaching, maar ook van sportmedische begeleiding, inspanningsfysiologie, biomechanische analyses, sportpsychologie en sportvoeding. Ons uitgangspunt is dat we werken op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en elkaar’s expertise daarin versterken. Meer informatie en het volledige team is te vinden op Science in training.