Partners

Samenwerking met Training Tweaks

Wij werken graag samen met partners om verder te komen in het bereiken van de sportwereld over trainingsleer, voeding en coaching. Met de onderstaande partners wordt een samenwerking op verschillende manieren aangegaan met als doel elkaar te kunnen helpen. Heb jij een goed idee om verder samen te werken, neem dan contact met ons op!

Running Holland

Running Holland is de hardloopschool van Amsterdam. Met een groot klantenbestand worden tal van trainingen verzorgd op ieder niveau, op verschillende locaties en met verschillende doelen. Daarnaast verzorgd Running Holland samen met mij de opleiding tot hardlooptrainer. Kijk op www.runningholland.nl voor meer informatie. Minimaal één keer per week verzorg ik ook een hardlooptraining voor Running Holland.Dutch Triathlon series

DTS organiseert vier wedstrijden op unieke locaties in Nederland. De triathlons van DTS zijn populair bij atleten van alle niveaus, van beginners tot de nationale top. De samenwerking berust op het organiseren van triathlon trainingen en clinics als voorbereiding op de evenementen. Hier richten we ons op triathlon specifieke vaardigheden binnen en buiten de wisselzone. Dit is een zeer goede voorbereiding op de triathlon die komen gaat.

Athlete SportsWorld

Op zoek naar een wetsuit, sportvoeding of ander materiaal? Athlete Sportsworld geeft advies op maat. Met diverse wetsuittestdagen kan je je nieuwe wetsuit eerst proberen. Met voeding is er een divers aanbod zodat je verschillende producten kan kiezen.

Amstelfysio

Amstelfysio is de fysiotherapiepraktijk waar wij mee samenwerken. Ze zijn gericht op duursport en kijken stamen met de sporten naar hoe je weer zo snel mogelijk de sport kan uitoefenen. Daarnaast maken zij specifieke (kracht)programma's om jouw sportbeoefening te ondersteunen en verbeteren.

BEAT Expeditions

BEAT Expeditions faciliteert unieke sportuitdagingen in de natuur. Dit kan een marathon zijn op ijs, het beklimmen van de hoogste berg in Europa of een wielrenwedstrijd van 500km door Noorwegen. BEAT Expeditions neemt alle zorgen uit handen faciliteert een all-inclusive reis naar de sportuitdagingen en combineert dat met een uitgebreid voorbereidingsprogramma waardoor deelnemers worden uitgedaagd het maximale uit zichzelf te halen. Voor deze voorbereidingsprogramma's werkt BEAT Expeditions met professionele coaches op het gebied van voeding en performance. De coaching op het gebied van fietsen verzorgt TrainingTweaks voor BEAT Expeditions en zo werken we samen aan een unieke sportervaring voor deelnemers.

TriathlonVeters.nl

TriathlonVeters.nl is dé webshop gespecialiseerd in triathlon veters. Een snelle wissel tijdens een triathlon (of duathlon) kan een wedstrijd maken of breken. Met deze snelle veters ben je goed voorbereid. TriathlonVeters.nl verkoopt zowel elastieken veters als snelsluiters, geschikt voor lange en korte afstanden. Go fast or go home!

Protecto Toe Covers

Warm en droge tenen bij het fietsen tijdens het voorjaar, zomer, najaar en een zachte winter. Deze Toe Covers geven voldoende bescherming tegen kou en vocht. Daarnaast blijft het in- en uitklikken erg soepel. Ideaal voor triathlons waarbij je zonder sokken met natte voeten op de fiets springt!

Science in Training

Science in Training is in 2014 opgericht door Guido Vroemen. Het is ontstaan vanuit de gedachte iedere duursporter zijn/haar meest optimale vorm van trainingsbegeleiding en coaching te kunnen geven. Door het bundelen van de krachten van diverse toptrainers en coaches is er een groep ontstaan met veel ervaring en expertise. Wij hebben niet alleen kennis op het gebied van trainingsleer en coaching, maar ook van sportmedische begeleiding, inspanningsfysiologie, biomechanische analyses, sportpsychologie en sportvoeding. Ons uitgangspunt is dat we werken op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en elkaar’s expertise daarin versterken. Meer informatie en het volledige team is te vinden op www.scienceintraining.com.