Partners

Samenwerking met Training Tweaks

Wouter Dijkshoorn werkt graag samen met partners om verder te komen in het bereiken van de sportwereld over trainingsleer, voeding en coaching. Met de onderstaande partners wordt een samenwerking op verschillende manieren aangegaan met als doel elkaar te kunnen helpen bij het behalen van doelstellingen.

Running Holland

Running Holland is de hardloopschool van Amsterdam. Met een groot klantenbestand worden tal van trainingen verzorgd op ieder niveau, op verschillende locaties en met verschillende doelen. Daarnaast verzorgd Running Holland samen met mij de opleiding tot hardlooptrainer. Kijk op www.runningholland.nl voor meer informatie. Minimaal één keer per week verzorg ik ook een hardlooptraining voor Running Holland.Science in Training

Science in Training is in 2014 opgericht door Guido Vroemen. Het is ontstaan vanuit de gedachte iedere duursporter zijn/haar meest optimale vorm van trainingsbegeleiding en coaching te kunnen geven. Door het bundelen van de krachten van diverse toptrainers en coaches is er een groep ontstaan met veel ervaring en expertise. Wij hebben niet alleen kennis op het gebied van trainingsleer en coaching, maar ook van sportmedische begeleiding, inspanningsfysiologie, biomechanische analyses, sportpsychologie en sportvoeding. Ons uitgangspunt is dat we werken op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en elkaar’s expertise daarin versterken. Meer informatie en het volledige team is te vinden op www.scienceintraining.com.

Velo Performance

Mark van Loo doet fietsmetingen (bikefitting) voor recreatieve en wedstrijdgerichte wielrenners. Als bewegingswetenschapper en fysiotherapeut kan hij een accurate en betrouwbare fietsmeting doen. Met een cameraopstelling kan de wielrenner op zijn of haar eigen fiets geobserveerd worden. Aan de hand van de metingen kunnen kleine of grote aanpassingen klachten verhelpen, comfort verhogen en aerodynamica beïnvloeden. Zijn meerwaarde: hij weet de kennis en kunde over een ideale fietspositie te combineren met de fysieke mogelijkheden van de wielrenner. Via zijn website veloperformance.nl kunt u een afspraak maken. Hij is gevestigd in Utrecht, maar de metingen zijn ook op locatie uitvoerbaar.

TriathlonVeters.nl

TriathlonVeters.nl is dé webshop gespecialiseerd in triathlon veters. Een snelle wissel tijdens een triathlon (of duathlon) kan een wedstrijd maken of breken. Met deze snelle veters ben je goed voorbereid. TriathlonVeters.nl verkoopt zowel elastieken veters als snelsluiters, geschikt voor lange en korte afstanden. Go fast or go home!

Protecto Toe Covers

Warm en droge tenen bij het fietsen tijdens het voorjaar, zomer, najaar en een zachte winter. Deze Toe Covers geven voldoende bescherming tegen kou en vocht. Daarnaast blijft het in- en uitklikken erg soepel. Ideaal voor triathlons waarbij je zonder sokken met natte voeten op de fiets springt!