Samenwerking Smartpaddle

Deel 2 over ‘the whole picture’
March 25, 2019
Wat was het weer een fantastische dag bij de Rotterdam marathon!
April 8, 2019

Samenwerking Smartpaddle

Ik ga mij bij Iris Dijkstra en Eline Antonissen aansluiten om samen in te zetten op het verbeteren van de zwemtechniek met behulp van zwemanalyses met de Smartpaddle. Eerder stond er al een mooi interview met Iris in de Transition over wat je met deze gadget kan. Het meet jouw vermogen onder water tijdens het zwemmen én het laat zien hoe jouw hand door het water beweegt!

Uiteindelijk kan je op basis van een aantal grafieken een analyse doen van jouw zwemtechniek. Eén van de grafieken wordt hieronder getoond. Dit zijn de krachten die gedurende een zwemhaal onder water plaatsvinden. Door naar de krachten (groen, geel en rood) te kijken, samen met de bewegingsanalyse, kunnen we achterhalen waar jouw sterke punten zitten, maar ook waar jouw lacunes zitten. Geïnteresseerd in een analyse? Neem een kijkje op de site van Trimprove of je binnenkort een analyse bij ons kan afnemen.

Het krachtenprofiel van één arm gedurende de borstcrawl slag.
Het krachtenprofiel van één arm gedurende de borstcrawl slag.

Daarnaast geven we ook cursussen voor andere trainers die aan de slag willen met de Smartpaddle. Nieuwsgierig hiernaar? Kijk dan ook op de website van Trimprove.

Verder zijn er meerdere ontwikkelingen gaande gedurende de maand april… Volgende maand meer nieuws!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *