Smartpaddle® zwemanalyse meet

  • de krachten die jij levert in horizontale, verticale en zijwaartse richting;
  • het traject dat jouw hand maakt door het water;
  • en de snelheid waarmee jij dat doet.

Sneller en/of efficiënter zwemmen met een zwemanalyse

Het verbeteren van de zwemtechniek en zwemprestatie is een grote uitdaging. Ons voortbewegen in het water vereist namelijk een complexe samenwerking van onze spieren en gewrichten. Met behulp van de SmartPaddle® wordt deze uitdaging haalbaar. De SmartPaddle® meet geavanceerde parameters waarmee je gericht aan de slag kunt gaan om de zwemtechniek en -prestatie te optimaliseren. Aan de hand van de kracht- én bewegingsanalyse kom je er achter waar jouw sterke punten zitten in de zwemslag en waar winst te boeken valt.

Deze analyse bieden we aan vanuit Personal Swimming. Zij zitten gevestigd in het Sloterparkbad te Amsterdam. We nemen een uur de tijd om te meten, analyseren en verbeteringen toe te passen. Zo ga je direct naar huis met tips en tops. Achteraf krijg je ook de documentatie ervan toegestuurd. Wil jij snel zelf als individu een analyse doen? Dan adviseren we jou met de onderstaande knop via Personal Swimming een analyse te boeken.

Deze analyse kost 150,- euro per keer.

Ook bieden wij deze analyses aan voor groepen. Wil je graag binnen jouw vereniging hiermee aan de slag? Dan kunnen wij ook op locatie komen voor één of meerdere analyses. In andere gevallen, neem contact op voor vragen. Voor deze boekingen maken we een op maat offerte op basis van aantal analyses en locatie.

Deze analyses worden gedaan door Iris Dijkstra, Eline Antonissen en Wouter Dijkshoorn.