Triathlon

Training, coaching en clinics op het gebied van triathlon

Individuele begeleiding op weg naar een triathlon

Wil jij met minder kans op blessures en gerichter trainen richting jouw doel? Dan kan ik je daarbij helpen. Samen gaan we aan de slag om optimaal voorbereid te zijn. Onder individuele begeleiding vind je wat de werkwijze is om tot een optimaal resultaat te komen.

 

Triathlonspecifieke trainingen: wisselclinics, koppeltrainingen en open water training

Voor bedrijven, verenigingen en andere groepen geef ik triathlon specifieke trainingen. In deze trainingen gaat het om met elkaar te werken aan triathlon skills. Zo organiseer ik samen met TRI HARD series regelmatig wisselclinics in voorbereiding op de triathlons in de regio Amsterdam. Op Facebook plaatsen we telkens een event zodat je precies weet wanneer we er één organiseren. Op zoek naar een clinic voor jouw team, bedrijf, vereniging?

 

Techniektraining: zwemmen en hardlopen

Ben jij als triatleet op zoek naar techniek verbetering? Op het onderdeel zwemmen en lopen kan ik helpen om binnen triathlons technisch beter te sporten. Hier ligt de focus op de triathlon specifieke aspecten van het onderdeel zwemmen en lopen. Het zwemonderdeel wordt bij voorkeur in het open water gedaan. Deze trainingen kunnen ook onderdeel zijn van de individuele begeleiding.