Groepstrainingen

Afbeelding1

Functionele krachttraining

5,-

Kracht & mobiliteit voor duursporters

  • Ondersteunende & preventieve training
  • Mobiliteit, kracht en coördinatie
  • Maandag 18.30 uur, wekelijks, online
  • Inlog in Whatsapp trainingsgroep
  • Inbegrepen begeleidingspakket Extra
Afbeelding1

Triathlon training

10,-

Zwemmen, fietsen en/of lopen

  • Specifiek gericht op triathlon
  • Fysiek en techniek
  • Zie programma hieronder
  • In en rondom Amsterdam
  • Inbegrepen begeleidingspakket Extra

Programma triathlon trainingen

DatumTijdType trainingThemaLocatieWaar inschrijven?
13-6-202419.00-20.30 uurTriathlon wisselclinicWissels T1 & T2 (optioneel MTB parcours verkennen)DTS Zandvoort transitiezone 1DTS triathlons
11-7-202419.00-20.30 uurTriathlon wisselclinicWissels T1 & T2DTS Haarlemmermeer transitiezoneDTS triathlons
22-8-202419.00-20.30 uurTriathlon wisselclinicWissels T1 & T2DTS Ouderkerkerplas transitiezoneDTS triathlons
26-9-202418.30-20.00 uurTriathlon wisselclinicWissels T1 & T2DTS Bosbaan transitiezoneDTS triathlons

1

Aanmelden triathlon training

Vul het onderstaande formulier in
2

Betalen triathlon training

Klink op de onderstaande link die bij jou past (Dolfijn leden zijn klaar na stap 1 en kunnen gratis deelnemen)

In en rondom Amsterdam verzorgen we gedurende de maanden april t/m september triathlon trainingen. Op de dinsdagavond verzorgen we een triathlon training gericht op een specifiek thema. In bijna alle trainingen komen alle onderdelen van de triathlon in meer of minder mate aan bod. Je dient dus altijd alle triathlonspullen mee te nemen alsof je naar een triathlon evenement gaat.

Er is geen specifiek ingangsniveau. Iedereen kan deelnemen en op basis van jouw technische en fysieke niveau maken we de training op maat.

Tijdens deze trainingen zijn zowel Training Tweaks, Dolfijn als externe atleten welkom. Samen gaan we met elkaar voor zowel een technische, fysieke als gezellige training zorgen. Deze trainingen kennen een specifieke opbouw gedurende het seizoen zodat het past bij de periodisering van het seizoen en de weersomstandigheden. Verwacht dus niet bij alle trainingen alle aanwijzingen. Er is een specifieke focus bij een training. Oftewel, het is geen clinic maar een training(scyclus). Iedere training deelnemen loont dus! In de onderstaande tabel vind je de thema's per training. Dit wordt gekoppeld aan een specifiek trainingsdoel. Specifieke aanpassingen worden in overleg met de trainer gedaan. In iedere training wordt uiteraard in een vorm een triathlon geoefend om het trainingsdoel toe te passen in de praktijk.

Naast deze trainingen verzorgen we een aantal trainingen in samenwerking met Dutch Triathlon Series. Deze trainingen zijn gekoppeld aan een specifiek evenement, maar het is niet noodzakelijk om aan deze evenementen deel te nemen om wel aan de trainingen deel te kunnen nemen. Dit gaat om de wisselclinics op donderdagavond en de trainingsochtend/-avond op maandag en zaterdag. Ook hebben we een aantal evenementen met Tri Xperience. Trainer Wouter organiseert dit vanuit CrossTriNL.

In de onderstaande tabel vind je alle triathlon trainingen op een rij met het bijbehorende thema. Daar kan je ook verder klikken voor de locatie en aanmelding per training.

NB. Voor 2024 zijn alleen de DTS wisselclinics bekend. De rest volgt.

 

Sfeerimpressie trainingen

Individuele trainingen