Triathlon

Triathlon coaching, training en clinics

Individuele triathlon coaching

Wil jij gerichter trainen richting jouw doel? En dat met minder kans op blessures? Of op zoek naar meer variatie en uitdaging in jouw training? Dan kunnen wij jou daarbij helpen. Samen gaan we aan de slag om optimaal voorbereid te zijn. Hierbij kijken we vanuit jouw privésituatie naar het uiteindelijke doel. Dit doe je samen met een persoonlijke coach. De triathlon coaching kan aangevuld worden met individuele sessies en groepstrainingen gericht op triathlonvaardigheden. Onder individuele begeleiding vind je wat de werkwijze is om tot een optimaal resultaat te komen.

Individuele begeleiding

Triathlon specifieke trainingen en clinics

Voor onze atleten en externen verzorgen wij wekelijks een specifieke krachttraining en in de zomermaanden om de week een triathlon training. We combineren de disciplines om vaardiger te worden in triathlon. Daarnaast organiseren wij voor bedrijven, verenigingen en andere groepen triathlon specifieke clinics. In deze trainingen gaat het om met elkaar te werken aan triathlon skills. Zo organiseren we samen met Dutch Triathlon Series regelmatig wisselclinics in voorbereiding op de triathlons in de regio Amsterdam. Op hun website staat alle informatie zodat je precies weet wanneer we er één organiseren. Ben je daar niet naar op zoek maar een clinic voor jouw team, bedrijf, vereniging? Neem dan contact met ons op!

Contact voor meer informatie

Cross triathlon

Ben jij (naast de triathlon op het asfalt) geïnteresseerd in cross triathlons? Wij hebben specifieke expertise in huis op het gebied van cross triathlon. Wouter's triathlon hart ligt meer bij de cross dan bij de weg, al is een combi van beide waardevol om ook sterker te worden op de weg. Met onze trainingsschema's en initiatieven richten wij ons ook op de cross atleten. Zo is CROSSTRINL één van de partners waar wij samen activiteiten organiseren ten behoeve van de cross sport. Meer informatie over de individuele begeleiding richting een cross triathlon vind je onder individuele begeleiding. Daarnaast vind je op de website van CROSSTRINL meer informatie over deze activiteiten.

Contact voor meer informatie

Triathlon vaardigheden en tips

Bekijk de video's voor tips over triathlon. Met verschillende video's laat ik handigheidjes zien om de wisselzone veilig, volgens de regels en snel door te komen. Deze vaardigheden komen ook terug in onze groepstrainingen gericht op triathlon. Daarnaast kan je via de Dutch Triathlon Series je ook inschrijven om jezelf vaardig te maken in de triathlon. Je vindt onder Tips & Tweaks video's over:

  • de voorbereiding op een triathlon
  • het aan- en uittrekken van een wetsuit
  • het op- en afstappen van de fiets
  • het gebruik van triathlonveters