Vakantie, Young & een stevige basis

Prikkelverandering of trainingsstage?!
October 4, 2019
Eiwitrijke tussendoortjes
January 6, 2020

Vakantie, Young & een stevige basis

In de periode van 15 november t/m 9 december ben ik in het buitenland. Gedurende deze 3 weken ga ik het zuidelijke gedeelte van Chili bezoeken. Met tent- en kookspullen in de rugzak ga ik samen met mijn broers een aantal meerdaagse wandeltochten maken. Daardoor ben ik minder goed bereikbaar.

Ik reageer zoals gewoonlijk op whatsapp, mail en Trainingpeaks, maar het kan iets langer dan normaal duren. Sommige dagen heb ik geen internet tot mijn beschikking. Dan reageer ik weer zo snel mogelijk!

Cerro Castillo, afbeelding en goede tips van https://www.hannekeopreis.nl/zuid-amerika/chili/villa-cerro-castillo/

Off season en/of een stevige basis

Wellicht draagt deze vakantie toch op een manier bij aan het triathlonseizoen van volgend jaar. De komende drie weken staan in het teken van een rugzak van plusminus 15 kilogram op en lange wandelingen maken. Dat valt best te koppelen aan aerobe duur en een lokale spierkracht prikkel. Dat zal vooral aan het fietsen en lopen kunnen bijdragen. En als het niet bijdraagt, dan ben ik in ieder geval pijnvrij en opgeladen om naar volgend seizoen toe te trainen 🙂

Tot over 3 weken om weer fris aan de seizoensvoorbereiding te beginnen! Wil jij eerder starten met sportbegeleiding? Neem dan contact met Young op!

Groetjes, Wouter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *